Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuğunu temizlemek

Rüyada topuğunu temizlemek

Rüyada topuğunu temizlemek büyük fırsatların kapısını açacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuğunu temizlemek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Rüyada ayak topuğu temizlemek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayatının zorlaşacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine tabir olunur.

Rüyada topuğunu temizlemek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, umutlanacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ayak topuğunu temizlemek zor bir döneme girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuk temizlemek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayak topuğunda yara görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak hayat mücadelesini yalnız vereceğine, işlerinin günden güne açılacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuğunun kırılmasını görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada çatlak topuk görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments