Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak topuğu temizlemek

Rüyada ayak topuğu temizlemek

Rüyada ayak topuğu temizlemek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hayırlı haberler getireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kem gözlere gelineceğine, yoksul için zenginliğe tabir olunur.

Rüyada ayak topuğu temizlemek gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ayak topuğunu temizlemek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak topuğu temizlemek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuğunu temizlemek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada topuk temizlemek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatlamış ayak topuğu görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak topuğunda yara görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada ayağının topuğunu görmek hedeflerini tutturamayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak topuğunun yarıldığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments