Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan çıkarmak

Rüyada topraktan çıkarmak

Rüyada topraktan çıkarmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ancak yılmayacağına inanılır.

Rüyada topraktan çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu topraktan çıkarmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada topraktan havuç çıkarmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan balık çıkarmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada topraktan elmas çıkarmak huzura kavuşacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada topraktan yumurta çıkarmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, talihin yüze güleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprakta patates çıkarmak saygınlığına leke sürüleceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan kestane çıkarmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments