Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakta balık görmek

Rüyada toprakta balık görmek

Rüyada toprakta balık görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet eder.

Rüyada toprakta balık gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada toprakta balık görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak altında balık görmek sorunlarını teker teker aşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada topraktan balık tutmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan balık çıktığını görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Rüyada topraktan balık toplamak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, iş hayatının düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada topraktan balık çıkarmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada soğanı toprağa gömmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada topraktan kestane toplamak hatadan dolayı zarar edeceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments