Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının arkadaşını görmek

Rüyada babasının arkadaşını görmek

Rüyada babasının arkadaşını görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının arkadaşını gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Rüyada arkadaşının annesini babasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşın babasını görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının babasının öldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın babasının öldüğünü görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, başarı için fırsatların artacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın anne ve babasını görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının babasını öldüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın babasını görmek birçok dertle muhatap olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments