Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak öpmek

Rüyada toprak öpmek

Rüyada toprak öpmek başarısız olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, batıl amele, işlerine verimin hâkim olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalettir.

Rüyada toprak öpmek gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Rüyada mezar toprağı öpmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalettir.

Rüyada toprak öpmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yuva kuracağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı öpmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada toprak içinde yüzük görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada toprak altında görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işarettir.

Rüyada toprak testiden su içmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada tertemiz toprak görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağın altın görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments