Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın altın görmek

Rüyada toprağın altın görmek

Rüyada toprağın altın görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir süre zorluk çekeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, merdiven atlayacağına, kalbini kıracağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada toprağın altın gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Rüyada topraktan altın görmek hastalıkların sona ereceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Rüyada toprağa altın gömmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağın içinden altın bulmak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına inanılır.

Rüyada toprakta altın bulmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan altın çıktığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada toprak altında yılan görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağın altında insan görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada toprağın altında yumurta görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yol yordam öğretileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments