Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı öpmek

Rüyada toprağı öpmek

Rüyada toprağı öpmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada toprağı öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Rüyada toprağı öpmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar toprağı öpmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına inanılır.

Rüyada toprak öpmek eşinden yana huzurlu olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprakta yürümek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu toprak görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Rüyada kutsal toprakları görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına delalettir.

Rüyada toprağa tuvaletini yapmak kişinin daha çok kazanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar toprağı görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments