Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın üzerine yatmak

Rüyada toprağın üzerine yatmak

Rüyada toprağın üzerine yatmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, isabetli kararlar alacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada toprağın üzerine yatmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Rüyada toprak üstünde yatmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yönlendireceğine, hem işinde başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada toprakta yatmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak üzerinde yatmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada toprağın üzerine yatmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, maddi zararlara uğrayacağına, elindekileri de kaptıracağına inanılır.

Rüyada toprağa yatmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak altında yatmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, rakiplerine yenileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağın üstünde yatmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada toprak yolda yatmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments