Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa yatmak

Rüyada toprağa yatmak

Rüyada toprağa yatmak böylece aynı hataları yapmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada toprağa yatmak gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Rüyada toprak altında yatmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak üstünde yatmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprakta yatmak türlü musibetlere uğrayacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize yorulmaktadır.

Rüyada toprak üzerinde yatmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa yatmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada toprak yolda yatmak kötülüklerden uzak olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağın üzerine yatmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada toprağın üstünde yatmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, aileye büyük bir ev alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments