Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini toprağa gömmek

Rüyada sevdiğini toprağa gömmek

Rüyada sevdiğini toprağa gömmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Rüyada sevdiğini toprağa gömmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, hayırlı kararlar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa yumurta gömmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, güzel bir evliliğe, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı toprağa gömmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada toprağa ekmek gömmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada toprağa insan gömmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa ceviz gömmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bundan hayır göreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini toprağa gömmek işlerini toparlayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına yorulur.

Rüyada anahtarı toprağa gömmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments