Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplanıp gitmek

Rüyada toplanıp gitmek

Rüyada toplanıp gitmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada toplanıp gitmek gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada toplanıp gitmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada eşya toplayıp gitmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eşyalarını toplayıp gitmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların toplandığını görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada toplanmış ev görmek zararını tamamen kapatacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, içsel güvensizliklerinize delalet etmektedir.

Rüyada topitop şeker görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada küçük top görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada siyah top küpe görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments