Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük top görmek

Rüyada küçük top görmek

Rüyada küçük top görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük top gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada küçük top görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada camide toplanmak çok hayırlı şeylere, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toplanmış zeytin görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada top mermisi atmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada okulda top oynamak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına inanılır.

Rüyada top güllesi görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada uçan top görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada para toplarken görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, can sıkıcı haberler almaya, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments