Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah top küpe görmek

Rüyada siyah top küpe görmek

Rüyada siyah top küpe görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine inanılır.

Rüyada siyah top küpe gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Rüyada siyah top küpe görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada altın top küpe görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, en büyük acılarının dineceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Rüyada top küpe görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah top görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kapanan kapıların açılacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz top görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah inci küpe takmak sıhhat ve moral bulacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada siyah küpe görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments