Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top toplamak

Rüyada top toplamak

Rüyada top toplamak gayrimenkul işine girileceğine, bereketli günler geçirileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işarettir.

Rüyada top toplamak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Rüyada top toplamak sağlığından olacağına, şansının da açık olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin toplandığını görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşya toplayıp gitmek yaşanan yokluğun biteceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta toplandığını görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada toplanmış yeşil zeytin görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada top atışı görmek sıkıntılarının geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşlarla toplanmak takdir edilip her konuda destek göreceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah top görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments