Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını namaz kılarken görmek

Rüyada babasını namaz kılarken görmek

Rüyada babasını namaz kılarken görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada babasını namaz kılarken gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Rüyada ölmüş babasını namaz kılarken görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha güçlü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılan babayı görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılan baba görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hastalıkların şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babayı namaz kılarken görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işarettir.

Rüyada babayı namaz kılarken görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, canını ve malını garanti altına alacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada babanı namaz kılarken görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını namaz kılarken görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalettir.

Rüyada namaz kılan babasını görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments