Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılan babayı görmek

Rüyada namaz kılan babayı görmek

Rüyada namaz kılan babayı görmek bereketin eksileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılan babayı gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada namaz kılan baba görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına alamet eder.

Rüyada anne babayı namaz kılarken görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılan babasını görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babasını namaz kılarken görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı namaz kılarken görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Rüyada babayı namaz kılarken görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine tabir olunur.

Rüyada babasını namaz kılarken görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanı namaz kılarken görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments