Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılan babasını görmek

Rüyada namaz kılan babasını görmek

Rüyada namaz kılan babasını görmek çok zor günler yaşayacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılan babasını gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada babayı namaz kılarken görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, bilincin artacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasını namaz kılarken görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılan babasını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işaret eder.

Rüyada anne babayı namaz kılarken görmek sorunların teker teker aşılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılan baba görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını namaz kılarken görmek atılan adımların zarar getireceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada babanı namaz kılarken görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı namaz kılarken görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments