Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde tırtıl görmek

Rüyada üzerinde tırtıl görmek

Rüyada üzerinde tırtıl görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerinde tırtıl gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada tırtıl kurt görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü tırtıl görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, arkasından gıybet edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman tırtıl görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tırtıl görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Rüyada tırtılın kelebeğe dönüştüğünü görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı tırtıl görmek ele geçen paranın daha da artacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada renkli tırtıl görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırtıl görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments