Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak temizlemek

Rüyada tırnak temizlemek

Rüyada tırnak temizlemek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, isteklerini yerine getireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Rüyada tırnak temizlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyen veya gelecekle ilgili ihtimalleri görmenizi sağlayan kişilerle vakit geçirmeniz yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Rüyada tırnakları temizlemek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağını temizlemek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada tırnak pisliği temizlemek yaşamına farklı bir yön vereceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı temizlemek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kötü günler görüleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine inanılır.

Rüyada tırnak arasını temizlemek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak kiri temizlemek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarını temizlemek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tırnak temizlemek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments