Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak arasını temizlemek

Rüyada tırnak arasını temizlemek

Rüyada tırnak arasını temizlemek ün sahibi birisi olunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, işlerinde kara geçeceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kötü olayların meydana geleceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulur.

Rüyada tırnak arasını temizlemek gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Rüyada tırnak arasını temizlemek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak arasında kir görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada dişlerinin arasını temizlemek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada dişlerin arasını temizlemek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş arasını temizlemek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak temizlemek bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağı temizlemek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak içini temizlemek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments