Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak düzeltmek

Rüyada tırnak düzeltmek

Rüyada tırnak düzeltmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada tırnak düzeltmek gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada tırnak düzeltmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada saçları düzeltmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Rüyada kaşları düzeltmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yatak düzelttiğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kazancı arttıracağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine işarettir.

Rüyada valiz düzeltmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıları düzeltmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışı düzeltmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev düzeltmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments