Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeği kökünden koparmak

Rüyada çiçeği kökünden koparmak

Rüyada çiçeği kökünden koparmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, adının fesada karışacağına tabir olunur.

Rüyada çiçeği kökünden koparmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya paylaşılan fikirler başarınızı geliştirebilir.

Rüyada çiçek kökleri görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada çiçek kökü ekmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçeğin kökünü görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, başarılı bir kişi olacağına, daha rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada çiçeği kökünden sökmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işaret eder.

Rüyada çiçek kökü görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada kökünden çiçek sökmek hakkını yedirtmeyeceğine, dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada köklü çiçek görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Rüyada çiçek kökü yemek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments