Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze sarılmak

Rüyada teyze sarılmak

Rüyada teyze sarılmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teyze sarılmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada teyzeye sarılıp ağlamak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, küfürlü söze rivayet eder.

Rüyada teyzeye sarılmak rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze kızına sarılmak kendine geleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada teyze sarılmak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyzesine sarılmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş teyzeye sarılmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine yorulur.

Rüyada yaşlı teyzeye sarılmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada teyze kızıyla öpüşmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hanesine güneş doğacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments