Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada testiden su içmek

Rüyada testiden su içmek

Rüyada testiden su içmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, eline büyük paralar geçeceğine işarettir.

Rüyada testiden su içmek gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada toprak testiden su içmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada testiyle su içmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada testiden su içmek yol yordam öğretileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada testiye su doldurmak hayırlı haberler alacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu testi görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulur.

Rüyada testide su görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu testi görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, ikinci bir şans vereceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments