Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada testide su görmek

Rüyada testide su görmek

Rüyada testide su görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, üzüntülerinin biteceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada testide su gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada toprak testiden su içmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu testi görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada testiye su doldurmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada testiden su içmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada testiyle su içmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, rahatsızlık duyulacağına inanılır.

Rüyada testide su görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine delalet eder.

Rüyada su dolu testi görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments