Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesettür gelinlik giymek

Rüyada tesettür gelinlik giymek

Rüyada tesettür gelinlik giymek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada tesettür gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Rüyada tesettür gelinlik giymek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz tesettür giymek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada tesettür giymek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını tesettürlü görmek ortağından ayrılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini tesettürlü görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını tesettürlü görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi tesettürlü görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, destek göreceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments