Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, evine haciz geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada başka birinin tesettüre girdiğini görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesettüre girdiğini görmek amaçlarına ulaşacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin tesettüre girdiğini görmek ticaret ehli olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tesettüre girdiğini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi tesettürlü görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada tesettür giymek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments