Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını tesettürlü görmek

Rüyada başkasını tesettürlü görmek

Rüyada başkasını tesettürlü görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada başkasını tesettürlü gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Rüyada beyaz tesettür görmek dertleri biteceğine, verimli işlere gireceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını tesettürlü görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini tesettürlü görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine inanılır.

Rüyada birinin tesettüre girdiğini görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, işin düzeltileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tesettüre girdiğini görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, iyi halinin kalmayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Rüyada tesettürlü gelin görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tesettüre girmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, fesada bulaşacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments