Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih hediye etmek

Rüyada tesbih hediye etmek

Rüyada tesbih hediye etmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet eder.

Rüyada tesbih hediye etmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden tesbih hediye almak işlerinin çok iyi olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulur.

Rüyada tesbih hediye etmek onların güvenini sarsacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, gamsız bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbih hediye aldığını görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih hediye ettiğini görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine tesbih hediye etmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada birinden hediye tesbih almak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments