Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih hediye ettiğini görmek

Rüyada tesbih hediye ettiğini görmek

Rüyada tesbih hediye ettiğini görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tesbih hediye ettiğini gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada tesbih hediye ettiğini görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tesbih hediye edildiğini görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden hediye tesbih almak maddi olarak çok rahat edeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine tesbih hediye etmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada hediye tesbih almak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih hediye almak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments