Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters takla atmak

Rüyada ters takla atmak

Rüyada ters takla atmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ters takla atmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Rüyada ters takla atmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada otobüsle takla atmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda takla atmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada uçarak takla atmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada takla atmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada havada takla atmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kamyonla takla atmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada arabadan takla atmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments