Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takla atmak

Rüyada takla atmak

Rüyada takla atmak kurtuluşa ereceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada takla atmak gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada arabayla takla atmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada havada takla atmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Rüyada denizde takla atmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, yorgun ve gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada geri takla atmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda takla atmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada ters takla atmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada otobüsle takla atmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarak takla atmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments