Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ev görmek

Rüyada ters ev görmek

Rüyada ters ev görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, hasret giderileceğine, kazancı arttıracağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters ev gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Rüyada ters ev görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına tabir olunur.

Rüyada evi ters görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı ters giymek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tişört ters giymek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çocuk sahibi olacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına tabir olunur.

Rüyada inek tersi görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, istenmeyen olayların olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin tersten battığını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada halıyı ters görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, en pahalı evlerde oturacağına delalet eder.

Rüyada ata ters binmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments