Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters durmak

Rüyada ters durmak

Rüyada ters durmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters durmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada namaza ters durmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ters durmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıbleyi ters durmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kıbleye ters durmak makamının sarsılmayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada akan suyu durdurmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağaç altında durmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük destek vereceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Rüyada arabayı durduramamak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments