Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı hasta görmek

Rüyada babayı hasta görmek

Rüyada babayı hasta görmek kendisine şifa olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalet eder.

Rüyada babayı hasta gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada babayı hasta görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölü babayı hasta görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanızı hasta görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen babayı hasta görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada hasta babayı görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işsiz kalmaya tabir olunur.

Rüyada babası hasta görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine inanılır.

Rüyada babanın çok hasta olduğunu görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments