Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terörist olmak

Rüyada terörist olmak

Rüyada terörist olmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada terörist olmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Rüyada teröristle konuşmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristlerce kaçırılmak kime gideceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, ismini herkese duyuracağına inanılır.

Rüyada teröristin yakalandığını görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada teröristle evlenmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor durumlara düşüleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada terörist öldürdüğünü görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada teröriste esir düşmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet eder.

Rüyada teröristlerin saldırdığını görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada teröristle çatıştığını görmek işlerin canlanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments