Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk terlik görmek

Rüyada rengarenk terlik görmek

Rüyada rengarenk terlik görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada rengarenk terlik gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada rengarenk terlik görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk şeker görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk başörtü görmek bol kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada rengarenk taş görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk etek giymek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada rengarenk mum görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk çiçek görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda rengarenk çiçek görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments