Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze tereyağı görmek

Rüyada taze tereyağı görmek

Rüyada taze tereyağı görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sıkılacağı bir haber almaya, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze tereyağı gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek etrafınızdaki değişikliklerle başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada taze tereyağı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tereyağı sürmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada tereyağı yemek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tereyağı yapmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancını artıracağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tereyağı ve bal yemek kendisini keşfedeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tereyağı yediğini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, malının da eksilmeyeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada tereyağı pişirmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada tereyağı yaptığını görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments