Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada roka tere görmek

Rüyada roka tere görmek

Rüyada roka tere görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada roka tere gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada roka tere görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil roka görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada roka yediğini görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil roka yemek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kendini bunu başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada roka görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada roka ekmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada peynir tereyağ görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tereyağlı yumurta yemek şansın döneceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments