Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiyle yemek taşımak

Rüyada tepsiyle yemek taşımak

Rüyada tepsiyle yemek taşımak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepsiyle yemek taşımak gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Rüyada tepsiyle yemek taşımak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tepside yemek taşımak çok yoğun çalışacağına, herkesin önünde olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada tepsi taşımak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalettir.

Rüyada tepsiyle yemek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir tepsi yemek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada tepsiyle yemek görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada tepside et yemek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, borçların hafifleyeceğine, hasret içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsiyle baklava yemek zor zamanlar yaşanacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments