Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi hediye etmek

Rüyada tepsi hediye etmek

Rüyada tepsi hediye etmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada tepsi hediye etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada tepsi hediye etmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, işlerinin gelişme göstereceğine yorulur.

Rüyada tepsi hediye almak işlerini tek başına yöneteceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş tepsi hediye almak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gümüş tepsi hediye etmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada kirli tepsi görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepside balık görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden tepsi almak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepside tavuk görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, gönül sızılarının dineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments