Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepsi pirinç görmek

Rüyada bir tepsi pirinç görmek

Rüyada bir tepsi pirinç görmek dertlerden kurtulmaya, yolunun açılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tepsi pirinç gördüyseniz:

  • Yeni işlere başvurabilir, yeni girişimlerde bulunabilir veya imzalar atabilirsiniz.

Rüyada bir tepsi pirinç görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepside pirinç görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsi içinde börek görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada tepsi ekmeği görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada çinko tepsi görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Rüyada tepside hamsi görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada bir tepsi et görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada yağlı tepsi görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments