Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın saçını kesmek

Rüyada babanın saçını kesmek

Rüyada babanın saçını kesmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, borçlarının kapanacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalettir.

Rüyada babanın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Tahminlerde bulunmayı bırakıp, uzun vadeli sonuçlar üzerine odaklanmalısınız.

Rüyada babasının saçını kesmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada babanın saçını kesmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada babasını kesmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının boğazını kesmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada babasının kafasını kesmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasını kesmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet eder.

Rüyada babayı kesmek güzel bir döneme girileceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments