Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepelerde yürümek

Rüyada tepelerde yürümek

Rüyada tepelerde yürümek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada tepelerde yürümek gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Rüyada tepelerde yürümek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada tepeye yürümek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yeni iş teklifleri alacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ tepe yürümek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine alamet eder.

Rüyada tepede yürümek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepeden atlamak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek tepeden düşmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek tepe görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak hayatın düzene gireceğine, diplomalarının artacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments