Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın resmini görmek

Rüyada babanın resmini görmek

Rüyada babanın resmini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, günahlarının affedileceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulur.

Rüyada babanın resmini gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada ölmüş babasının resmini görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, özel hayatının renkleneceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın resmini görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet eder.

Rüyada babanın resmini görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ölen babanın resmini görmek maddi zarar edeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının resmini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi resmi çizmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kendi resmini çizdirmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek resmi görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments