Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tencere görmek

Rüyada kirli tencere görmek

Rüyada kirli tencere görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli tencere gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada kirli tencere görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış tencere görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hastalıklara şifa bulunacağına işaret eder.

Rüyada hediye tencere almak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencerede su ısıtmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, rızkın artacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada boş bakır tencere görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapaksız tencere görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafasının sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu tencere görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencere görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments