Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere içinde yemek

Rüyada tencere içinde yemek

Rüyada tencere içinde yemek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tencere içinde yemek gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Rüyada tencere içinde yemek görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına inanılır.

Rüyada tencere içinde yemek kısmetinin ve talihinin açılacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada tencerenin içinde fare görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada tencere içinde yağ görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencere içinde çorba görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet eder.

Rüyada tencere içinde süt görmek açların doyacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencerenin içinde süt görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, bereketin geleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencere içinde pilav görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kazancının çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments