Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzdan atlamak

Rüyada havuzdan atlamak

Rüyada havuzdan atlamak kendisini ailesine vereceğine, ticarette ilerleyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret eder.

Rüyada havuzdan atlamak gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Rüyada yüksekten havuza atlamak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada havuza balıklama atlamak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada kıyafetlerle havuza atlamak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza atlamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulur.

Rüyada havuz atlamak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet eder.

Rüyada havuza atlamak yüzmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisine uğur getireceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada havuza atladığını görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments