Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz çamaşır yıkamak

Rüyada temiz çamaşır yıkamak

Rüyada temiz çamaşır yıkamak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yeni yatırımlar yapacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, huzura erileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada temiz çamaşır yıkamak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada temiz asılı çamaşır görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada katlanmış temiz çamaşır görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına inanılır.

Rüyada ipte temiz çamaşır toplamak rakipsiz hale geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanmış temiz çamaşır görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz iç çamaşırı görmek hata yapılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine yorulur.

Rüyada temiz çamaşır görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments